Kuopion kansalaisopiston johtava musiikinopettaja, väitöskirjatutkija, musiikkipedagogi YAMK, muusikko ja Kuopion alueen brändilähettiläs.

Muistojen kultaama 60-luku -konserttikiertue

Huhtikuussa liki viisikymmenpäinen soittaja- ja laulajaporukka repäisi 1960-luvun kappaleista elämänmakuisen konserttikiertueen, joka käsitti yhteensä 7 erillistä konserttia.

Kuopion ja Lapinlahdella toimivan Kaskikuusen kansalaisopiston kolme musiikkiryhmää pitivät yhteiskonsertin ihmisten rakastamista 1960-luvun iskelmistä huhtikuussa ympäri Ylä- ja Pohjois-Savoa. Kuopion ja Maaningan Iskelmäsenioreiden sekä Lapinlahden Mahottomien konsertin solistina vieraili kirjailija-näyttelijä, Nilsiän monitoimitaiteilija, Antti Heikkinen. Laulujen lomassa
kuultiin hurttia huumoria ja muistoja 60-luvun elämästä savolaiseen tyyliin, ja senhän Heikkinen taisi! Konsertit pidettiin Lapinlahdella, Iisalmessa, Pielavedellä, Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Maaningalla ja jokaisen konsertin päätteksi yleisö osoitti tyytyväisyyttään seisaaltaan taputtaen yhteyn Hopeiseen kuuhun ja Satumaa -tangoon. 


Viime vuonna Muistojen kultaamat iskelmät herättivät ihastusta ja kuusi esitystä
vetivät salit täyteen Pohjois-Savossa paikkakunnasta riippumatta. Kapellimestarina ja ryhmien vetäjänä toimii Petra Lisitsin-Mantere.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti